Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Σκηνές τρόμου στο Κοπανάκι: Πυροβολισμοί στην πλατεία του χωριού – Πέντε τραυματίες

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στο Κοπανάκι Τριφυλίας, στη Μεσσηνία, όταν σε κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, άρχισαν να «πέφτουν» πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν στο Patrisnews, όλα ξεκίνησαν όταν ένας αθίγγανος είχε φραστικό επεισόδιο με θαμώνα του καταστήματος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η λογομαχία δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή, η οποία έληξε χάρη στην επέμβαση άλλων θαμώνων. Ο αθίγγανος απωθήθηκε από το μαγαζί, επέστρεψε όμως μετά από λίγο, κρατώντας μια καραμπίνα, στάθηκε λίγο έξω από την πόρτα του καταστήματος και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σπάσει τη βιτρίνα και να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ενός θαμώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα μέτρα μακρύτερα ήταν και ο αδελφός του δράστη, ο οποίος επίσης άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, τραυματίζοντας ένα άτομο στο πόδι, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα -υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- άλλα τρία άτομα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
 Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου