Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Εκδότης πορνογραφικού περιοδικού επικηρύσσει τον Τραμπ

Για 10.000.000 δολάριαΕκδότης πορνογραφικού περιοδικού επικηρύσσει τον Τραμπ


Με αγγελία στην Washington Post, ο Λάρι Φλιντ, εκδότης του αμερικανικού πορνογραφικού περιοδικού Hustler, ανακοίνωσε πως προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν περιμένω να τον καταδώσουν οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι του αλλά είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν πράγματα γι' αυτόν και για τους οποίους δέκα εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά λεφτά», γράφει ο Φλιντ.

Ο αμερικανός εκδότης υπενθυμίζει ότι είχε προσφέρει στο παρελθόν ένα εκατομμύριο δολάρια για πληροφορίες που βοήθησαν να πληγεί η καριέρα δύο Ρεπουμπλικανών πολιτικών. «Δεδομένης της παρούσας κρίσης, ανέβασα την αμοιβή στα δέκα εκατομμύρια δολάρια και να είστε σίγουροι ότι σκοπεύω να πληρώσω το σύνολο του ποσού», συνεχίζει.

Ο Λάρι Φλιντ αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογής του Τραμπ στην προεδρία, κάνοντας λόγο κυρίως για μια πιθανή αθέμιτη σύμπραξή του με τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Αναφέρεται, επίσης, στο «σαμποτάζ» της συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή αλλά, όπως τονίζει σχολιάζοντας την πρόσφατη κρίση με τη Βόρεια Κορέα, «το πιο ανησυχητικό είναι ότι, πριν από την αποκάλυψη που θα προκύψει από την κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο».

«Μια καθαίρεση θα προκαλούσε μια χαοτική και αμφιλεγόμενη κατάσταση αλλά η εναλλακτική λύση, δηλαδή τρία ακόμη χρόνια αποσταθεροποιητικής δυσλειτουργίας, είναι χειρότερη» καταλήγει.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου