Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ

 Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2017

Καλούν σε γενική απεργία στην Καταλωνία
Η απεργία κηρύχθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση του ισπανικού κράτους με σκοπό να εμποδιστεί η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιφέρειας.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Περίπου σαράντα συνδικαλιστικές, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις απηύθυναν την Κυριακή έκκληση για παλλαϊκή συμμετοχή σε γενική απεργία στην Καταλωνία αύριο Τρίτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση του ισπανικού κράτους με σκοπό να εμποδιστεί η διεξαγωγή του - απαγορευμένου από την κυβέρνηση της Ισπανίας - δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιφέρειας.
«Καλούμε όλη την κοινωνία, τις οργανώσεις των εργοδοτών, τους επικεφαλής των επιχειρήσεων, τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τους ανεξάρτητους, τους θεσμούς και όλους τους πολίτες της Καταλωνίας να συμμετάσχουν για να παραλύσει η χώρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου», αναφέρουν οι οργανώσεις αυτές σε κοινή ανακοίνωσή τους.
Η οικονομική παραγωγή της Καταλωνίας αντιστοιχεί περίπου στο ένα πέμπτο του συνολικού ΑΕΠ της Ισπανίας, καθώς το μέγεθος της οικονομίας της περιφέρειας αυτής είναι ανάλογο με εκείνο της οικονομίας της Χιλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου