Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Την απομάκρυνση δεκαπέντε Κουβανών διπλωματών διέταξε η Ουάσιγκτον

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νέες διαστάσεις παίρνει η κρίση στις αμερικανοκουβανικές σχέσεις, με αφορμή τις βλάβες που υπέστησαν στην υγεία τους περισσότεροι από είκοσι εργαζόμενοι στην αμερικανική πρεσβεία της Κούβας, οι οποίες φαίνεται να προήλθαν από «επιθέσεις με ηχητικά κύματα». 
Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση απομάκρυνσης του 60% του διπλωματικού προσωπικού της πρεσβείας, η αμερικανική κυβέρνηση προχωρά σε ένα νέο σχετικό μέτρο, ζητώντας από την κουβανική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να απομακρύνει δεκαπέντε μέλη του διπλωματικού της προσωπικού, σύμφωνα με ανακοίνωση αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 
Όπως ανέφερε ο αξιωματούχος,ο οποιός διατήρησε την ανωνυμία του, η απόφαση της Ουάσιγκτον βασίστηκε στο γεγονός ότι η Αβάνα δεν κατάφερε να προστατέψει το διπλωματικό της προσωπικό από τις επιθέσεις, οι οποίες έπληξαν σημαντικά την υγεία εικοσί δύο εκ των μελών του. Οι Κουβανοί διπλωμάτες στην Ουάσιγκτον έχουν περιθώριο επτά ημερών, για να εγκαταλείψουν τη χώρα. 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κατηγορούν την Αβάνα για τις επιθέσεις, ωστόσο χρειάζονται διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επαναληφθούν, για να επιστρέψουν το προσωπικό τους στην Κούβα. 
Τα τελευταία αυτά βήματα που πραγματοποίησε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με την Κούβα αποτελούν το τελευταίο πλήγμα στην πολιτική προσέγγισης Αβάνας-Ουάσιγκτον που καλλιεργήθηκε σημαντικά κατά την περίοδο διακυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου