Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Ολοταχώς για δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος ΠατούληςΟ γιατρός, έτοιμος για το μεγάλο βήμα

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς χθες ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΔΣ της Ένωσης στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.
Ερωτώμενος από την εφ. «Πατρίς» σχετικά, ο κ Πατούλης απάντησε ότι συγκρότησε τον όμιλο «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» με στόχο να δημιουργήσει μια πολιτική κατεύθυνση όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως κομμάτων, για την πολύπλευρη ανάδειξη και ανάπτυξη της Αθήνας.
«Με τη δύναμη όλων θέλουμε να φέρουμε την Αθήνα στην παγκόσμια κοινότητα των ιδεών», είπε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Αν η υποψηφιότητά μου είναι βούληση του ομίλου και των πολιτών, γιατί όχι; Είναι έτοιμος είτε σαν στρατιώτης είτε σαν στρατηγός, να κάνω τα πάντα για την πόλη όπου γεννήθηκα, που μεγάλωσα και με όλη την εμπειρία που έχω, να δώσω το έναυσμα ανάδειξής της και ανάπτυξής της».
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης άσκησε κριτική στον νυν δήμαρχο Αθηναίων, Γ.Καμίνη, ωστόσο εξέφρασε την έμμεση στήριξή του για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς.
«Ο κ.Καμίνης είχε και έχει όραμα, προσπάθησε και προσπαθεί, πλην όμως όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας. εΕειδή όμως σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε στην αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα αυτών που έχουν διοικήσει, όπως ο κ. Καμίνης, εύχομαι κάθε επιτυχία στο καινούριο εγχείρημα. Αυτό που έχει στο μυαλό του είναι η αποκέντρωση, άρα αυτό δίνει μια καλή διάθεση όλων μας», σχολίασε ο κ. Πατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου