Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Είπαμε ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, 2017
Πριν λίγες εβδομάδες, εδώ στο paneliakos.com κάναμε μία "προφητική" εκτίμηση - “πρόγνωση”.  Είπαμε "ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ". 
Από ότι φαίνεται ούτε μας έλαβαν υπ' όψη τους αλλά ούτε και αντιμετώπισαν τα θέματα με ψυχραιμία.  Aλλά από ότι φαίνεται “κρυφίως” και αν-ορθόδοξα τα μαύρα ήθελαν να γίνουν άσπρα. Κρίμα! 
Έβγαλε ανακοίνωση (ανακοινώσεις) ο διορισμένος επί εποχής χούντας ότι αυτά που γράφει ο Κήρυκας είναι ψέματα!  Και τώρα, άντε να τα μαζέψουν, τα αμάζευτα.

Μέχρι τώρα διαβάζουμε στην εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ για τα οικονομικά προβλήματα της Αρχιεπισκοπής.  Να είναι μόνο αυτά; Τώρα που άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου...  Έρχεται συνέχεια;  Θα μάθουμε κι άλλα;  Αναμένουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου