Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη ένταση στα Εξάρχεια - Ρίψεις μολότοφ και οδοφράγματα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, 2017

Μεγάλη ένταση στην περιοχή των Εξαρχείων, καθώς δεκάδες νεαροί με καλυμμένα πρόσωπα επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών σε δύο διαφορετικά σημεία, ενώ στη συνέχεια έστησαν οδοφράγματα σε τρεις δρόμους.
Οι ταραχές ξεκίνησαν όταν οι νεαροί επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στην αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και κοντά στο αστυνομικό τμήμα στην οδό Καλλιδρομίου.
Στη συνέχεια, περίπου 150 με 200 άτομα έστησαν οδοφράγματα στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής, Χαριλάου Τρικούπη και Εμμανουήλ Μπενάκη, όπου έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμάτων και πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. 
Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι εξαιρετικά μεγάλη, καθώς για την αντιμετώπιση των πολυάριθμων νεαρών δραστηριοποιούνται δεκαπέντε διμοιρίες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν σημειωθεί προσαγωγές. 
Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία από το Πεδίον του Άρεως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου