Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας, ΣΤΟ "ΣΚΑΜΝΊ" η παραβίασή τους


Μη μιλάτε... μη μιλάτε... γιατί ο λαός... “κοιμάται” 
Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίαςΓεώργιε... κοίτα μη με πάρεις πάλι τηλέφωνο στις 4:30 το απόγευμα γιατί θα σου κάνω μήνυση.  Ακούς εκεί!
Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε δηλαδή!
Τρομάρα τους...  Μετά σου λέει "είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".  Παραγωγή δηλαδή - (μείον)
Μετά... μας φταίνε οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι...
Γιατί εμείς zzzzzzzzzzz
Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας για τη χειμερινή περίοδο.  Η αστυνομία ενημερώνει από την 1η Οκτωβρίου έχουν αλλάξει οι ώρες κοινής ησυχίας.

Όπως αναφέρει,κατά τη χειμερινή περίοδο, δηλαδή από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου, οι ώρες κοινής ησυχίας ισχύουν από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
«Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών», τονίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου