Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας, ΣΤΟ "ΣΚΑΜΝΊ" η παραβίασή τους


Μη μιλάτε... μη μιλάτε... γιατί ο λαός... “κοιμάται” 
Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίαςΓεώργιε... κοίτα μη με πάρεις πάλι τηλέφωνο στις 4:30 το απόγευμα γιατί θα σου κάνω μήνυση.  Ακούς εκεί!
Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε δηλαδή!
Τρομάρα τους...  Μετά σου λέει "είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".  Παραγωγή δηλαδή - (μείον)
Μετά... μας φταίνε οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι...
Γιατί εμείς zzzzzzzzzzz
Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας για τη χειμερινή περίοδο.  Η αστυνομία ενημερώνει από την 1η Οκτωβρίου έχουν αλλάξει οι ώρες κοινής ησυχίας.

Όπως αναφέρει,κατά τη χειμερινή περίοδο, δηλαδή από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου, οι ώρες κοινής ησυχίας ισχύουν από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
«Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών», τονίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου