Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

H ιστοσελίδα μας paneliakos.com

σας εύχεται Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία

Happy 2019

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Πλήρωσε τον αγώνα για τον δρόμο με την ίδια του τη ζωή, ο θείος μας Τάκης Αντωνόπουλος

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, 2017

Πέπλο πένθους για τον μαχητή Τάκη Αντωνόπουλο στον Πύργο

Ο άτυχος Τάκης Αντωνόπουλος είχε τραυματιστεί στα τέλη του περασμένου Μαΐου σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου, (με τα φανάρια να υπολειτουργούν) όταν το τζιπ που οδηγούσε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλά τραύματα και να διακομιστεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Χάρη στη γερή του κράση, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε θαρραλέος, αν και λαβωμένος, στο γραφείο του στην οδό Πατρών, απέναντι από το ξενοδοχείο «Τα Λέτρινα», όπου και καθημερινά συναντούσε τους φίλους και πλήθος πολιτών. Τα τραύματά του όμως επιβάρυναν το τελευταίο διάστημα την υγεία του, με συνέπεια χθες να υποκύψει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το καλοκαίρι, πριν δύο μήνες, έπαιρνε το αυτοκίνητο και οδηγούσε παρά τις συμβουλές των ιατρών και συγγενών.
Προσωπικός φίλος του αείμνηστου Θανάση Κανελλόπουλο, ο Τάκης Αντωνόπουλος είχε ανακατευτεί με την πολιτική ο ίδιος και είχε διατελέσει αξιωματούχος στην τοπική αυτοδιοίκηση.  
Ο θείος Τάκης ήταν εξάδελφος του πατέρα μου και είχε σταφανώσει τον αδελφό μου Γιώργο και την σύζυγό του Χριστίνα.  Ήταν η αιτία που ήρθα στην Αμερική.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου