Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Συναυλία «Τα τραγούδια που δεν θα σβήσουν ποτέ» από «Ομάδα Καβάφης»


Εκφράζουμε τη λύπη μας που δεν μπορέσαμε να πάμε, σας ευχαριστούμε για την επίσημη πρόσκληση.  Να είσαστε πάντα καλά.

Βασίλης Καυκάς, ΒοστώνηΦωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενθουσίασε τους ομογενείς η συναυλία «Τα τραγούδια που δεν θα σβήσουν ποτέ» που έδωσε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια η «Ομάδα Καβάφης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανω Σύρου.
Η συναυλία διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και περιελάμβανε έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών πάνω σε στίχους Καβάφη, Γκάτσου, Καμπανέλλη, Δαβαράκη και άλλων.

Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη
Στη συναυλία παρέστησαν οι γενικοί πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και Βασίλειος Φιλίππου, αντίστοιχα, η νέα πρόξενος της Ελλάδας Λάνα Ζωχιού, η διευθύντρια του ΕΟΤ Γρηγορία Καματερού, η αντιδήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Θωμαή Μενδρινού και άλλοι εκπρόσωποι της Ομογένειας.
Ο σκηνοθέτης Μπάμπης Κουλούρης αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας Καβάφη και τόνισε ότι συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από την ίδρυση της Ομάδας Καβάφη και ότι είναι όλοι συγκινημένοι διότι τους δόθηκε η ευκαιρία να γιορτάσουν με τους ομογενείς την 11η επέτειο.

Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου