Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Θρήνος στο Β' Νεκροταφείο στην κηδεία της 32χρονης εφοριακού από το Λάττα, Ηλείας

Τελευταίο αντίο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες

Θρήνος στο Β' Νεκροταφείο στην κηδεία της 32χρονης εφοριακού
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της Δώρας Ζέμπερη βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια, για να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη εφοριακό. 
Ο χώρος του κοιμητηρίου κατακλύστηκε από νέους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το απόγευμα της Τετάρτης λίγα μέτρα μακριά η χαμογελαστή Δώρα βρήκε τραγικό θάνατο με 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της που μπήκε στο χώρο υποβασταζόμενη, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με δάκρυα στα μάτια βρίσκονταν δίπλα στη σορό τα αδέρφια της και ο πατέρας της, που δεν σταμάτησε λεπτό να ζητά την σύλληψη του δολοφόνου.

Ανάμεσα στα στεφάνια που έφτασαν στον κοιμητήριο ήταν και αυτό της οικογένειας του Γιάννη Καυκιά, του παιδικού φίλου της Δώρας, που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα. Στο μνήμα του φίλου της πήγαινε η 32χρονη τη μέρα της δολοφονίας.



Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης δεν βρίσκεται στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον της Δώρας, ούτε έχει κάποια σχέση με την εργασία της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του πατέρα της άτυχης κοπέλας για σχέση της δολοφονίας με τη δουλειά της στο ΣΔΟΕ δεν φαίνεται πως ευσταθούν, καθώς οι αρχές δεν έχουν κανένα στοιχείο που να «δένει» αυτό το σενάριο.



Παράλληλα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο».

«Εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας» συμπληρώνουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίζοντας πως ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου