Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πεντάγωνο: Συμφωνία 2,4 δισ. δολαρίων για αναβάθμιση των ελληνικών F-16

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, 2017

Η απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου
Πεντάγωνο: Συμφωνία 2,4 δισ. δολαρίων για αναβάθμιση των ελληνικών F-16
Στην επιβεβαίωση της πρώτης συμφωνίας που συνήφθη κατά την διάρκεια των επαφών Αλέξη Τσίπρα - Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ αναφέρεται δημοσίευμα του Reuters. Τη συμφωνία ενέκρινε ήδη το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ενώ στο θέμα των F-16 αναφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει συμφωνία για την αναβάθμιση των ελληνικών F16 και αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και τις σχέσεις μας» δήλωσε ο Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια για το κόστος αναβάθμισης αφορούν σε 1,4 δισεκ. αμερικανικά κεφάλαια και 1 δισ. ελληνικά.

Καμμένος: Οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1 δισ.

«Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1 δισ. ευρώ, τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.  TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου