Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Στο σφυρί βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνηταΔύο στην Αμαλιάδα.  Διαβάστε εδώ όλες τις περιουσίες που βγάζει στο σφυρί σε όλη την Ελλάδα!


Η Διεύθυνση Περιουσίας της τράπεζας γνωστοποίησε ότι πρόκειται να διενεργήσει δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, με κλειστές προσφορές, για την πώληση 131 ακινήτων σε όλη τη χώρα ενώ δύο από αυτά τα ακίνητα αφορούν το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή της Αμαλιάδας. Συγκεκριμένα πρόκειται για 61 διαμερίσματα, 37 ημιτελή -κυρίως- εξοχικά, 8 καταστήματα ή γραφεία, 11 οικόπεδα, 10 αγροτεμάχια, 3 αποθήκες και 1 κτίριο βιοτεχνίας.
Στην Αμαλιάδα οι πλειστηριασμοί θα γίνουν στις 3 Νοεμβρίου και ώρες 10 το πρωί και 11 το πρωί.
Δείτε τα υπόλοιπα ακίνητα της Τράπεζας της Ελλάδος ανά την Ελλάδα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου