Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, 1-1 με Ξάνθη


Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Μπρίτο (40′), έμεινε αρχικά με δέκα (55′), έπειτα με εννιά παίκτες (72′) και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Βράνιες (88′), αλλά έπεσε από την κορυφή της Super League Σουρωτή.

Μετά την Τρίπολη, η ΑΕΚ «κόλλησε» και στην Ξάνθη. Η Ένωση, ωστόσο, κατάφερε κι έφυγε με το βαθμό από την πόλη της Θράκης, καθώς ο Όγκνιεν Βράνιες ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 88ο λεπτό.
Η ομάδα της Θράκης άνοιξε το σκορ με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο στο 40ό λεπτό, έμεινε αρχικά με δέκα παίκτες (αποβολή Φλίσκα στο 55′), έπειτα με εννιά (αποβολή Σβάρνα στο 72′), έδειχνε να αντέχει και να παίρνει μεγάλη νίκη, αλλά «λύγισε» στο τέλος.
Όπως και να ‘χει, ο βαθμός αυτός δεν έφθανε στην ΑΕΚ για να ανανεώσει την παρουσία της στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Έπεσε στη δεύτερη θέση, καθώς στην πρώτη πέρασε ο ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου