Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Και οι "Λόρδοι" έχουν προβλήματα. Ο MOODY'S ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ BREXIT

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο Moodys υποβάθμισε τη Βρετανία υπό την πίεση του Brexit
Ο Μούντις επικαλείται ως δύο από τους πιο σημαντικούς λόγους για την ενέργεια αυτή την επιδείνωση των βρετανικών δημοσιονομικών και τις συνέπειες που αναμένει να έχει το Brexit.Πηγή: ANA
Ο οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε την Παρασκευή το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά μια βαθμίδα, σε Aa2 (από Aa1).
Ο οίκος ταυτόχρονα μετέβαλε την προοπτική του κρατικού αξιόχρεου της Βρετανίας σε σταθερή (από αρνητική).
Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, ο Μούντις επικαλείται ως δύο από τους πιο σημαντικούς λόγους για την ενέργεια αυτή την επιδείνωση των βρετανικών δημοσιονομικών και τις συνέπειες που αναμένει να έχει το Brexit.
Ο οίκος σημειώνει ότι τα δημόσια οικονομικά της Βρετανίας έχουν επιδεινωθεί σημαντικά, με τα σχέδια δημοσιονομικής σύγκλισης της κυβέρνησης να τίθενται εν αμφιβόλω τη στιγμή που το χρέος εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται. 
Οι δημοσιονομικές πιέσεις αναμένεται να αυξηθούν και αυτές λόγω και της επιδείνωσης της οικονομικής ισχύος της Βρετανίας που πιστεύεται ότι θα προκύψει ως αποτέλεσμα του τρόπου αποχώρησής της από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τις ολοένα και φανερότερες προκλήσεις πολιτικής λόγω της πολυπλοκότητας των διαπραγματεύσεων για το Brexit και των εγχώριων πολιτικών συσχετισμών, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου