Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΠαΣοΚ: «Από την Αλλαγή στην νέα αλλαγή»

Ισορροπίες ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον στη επέτειο της ίδρυσής του


ΠαΣοΚ: «Από την Αλλαγή στην νέα αλλαγή»H φετινή επέτειος από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠαΣοΚ, η οποία θα εορταστεί την Κυριακή στο Ζάππειο, είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων χρόνων. 

Η Φώφη Γεννηματά θα προσπαθήσει να ισορροπήσει ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της παράταξης, στοχεύοντας στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους και μιλώντας για την μετάβαση «από την Αλλαγή στην νέα αλλαγή».

Θα δώσει επίσης τα τρία νέα συνθήματα της νέας προοδευτικής παράταξης, που αποσκοπούν στην σκιαγράφηση του σήμερα και του αύριο για το ΠαΣοΚ, κάνοντας εκτενή αναφορά στην νέα γενιά και τον ρόλο που αυτή έπαιξε στην αναδιοργάνωση του κόμματος τις δύσκολες εποχές. Πριν την ομιλία της θα παίξει ένα βίντεο-φόρος τιμής στους πρώην προέδρους του κόμματος και στις προσωπικότητες που σημάδεψαν την παράταξη, όπως η Μελίνα Μερκούρη και ο Αναστάσιος Πεπονής.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του νέου φορέα, ο Σταύρος Θεοδωράκης άρχισε τις συναντήσεις με εθελοντές και φίλους του κόμματος, ενώ τις επόμενες μέρες θα περιηγηθεί στις γειτονιές του λεκανοπεδίου στις οποίες έχει περισσότερη απήχηση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πεδίο για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, όπως αυτές του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιάννη Τούντα -κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα και επιπλέον εκπλήξεις-, ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθεί η κάθοδος του Νίκου Ανδρουλάκη και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Με βάση τις προϋποθέσεις που ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Αλιβιζάτος, όλοι οι επίδοξοι ηγέτες πρέπει να έχουν κάνει στείλει γραπτή επιστολή στην Επιτροπή μέχρι τις 8 του μήνα.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου