Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ

"Συγγνώμη" από τον Μητσοτάκη στους φίλους του ΠΑΟΚ

Μία ημέρα μετά την ευχή που έδωσε για καλή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΔΕΘ.

"Αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;", δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και η αλήθεια είναι πως προκάλεσε ποικίλλα σχόλια με αυτή την τοποθέση, με δεδομένο πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει αποκλειστεί φέτος από την Ευρώπη μετά το συναπάντημά του από την Έστερσουντ.
Έτσι, μία ημέρα αργότερα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να προβεί σε διευκρίνιση, υποστηρίζοντας πως έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση λόγω αιφνιδιασμού αφού δεν περίμενε να δεχτεί ερώτηση που να αφορά το ποδόσφαιρο.
"Δεν περίμενα ότι θα δεχθώ ποδοσφαιρική ερώτηση, αλλά είναι εύλογο. Σε σχέση με χθεσινή αναφορά στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, έκανα λάθος στη διατύπωση μου, είχα μείνει στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και καμία ομάδα. Πάνω απ' όλα είμαι φίλαθλος, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Η ευχή μου είναι ένα καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα", υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου