Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Σε αργία ο π. Καστανάς, φυλλορροεί η κοινότητα του Αρλινγκτον

Σάββατο, 9/9/17


Ο π. Νικόλαος Καστανάς. Φωτογραφία "Ε.Κ." /Θεόδωρος Καλμούκος.
Του Θεοδώρου Καλμούκου.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος έθεσε σε αργία τον πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Καστανά, ο οποίος διετέλεσε επί 28 έτη προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου στο Αρλινγκτον Μασαχουσέτης, με το αιτιολογικό ότι κατέφυγε στα κοσμικά ένδικα μέσα.
Ο π. Καστανάς κατέθεσε στο δικαστήριο «injunction – temporary restraining order» (εντολή για ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή περιοριστική εντολή) ζητώντας να απαγορευθεί στη Μητρόπολη να ανοίξει τον υπολογιστή του και να του επιστραφεί πάραυτα, καθώς και προσωπικά του έγγραφα που ελήφθησαν από το γραφείο του.  
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου