Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Διαλύθηκε ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Ποιές άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν;

Τίτλοι τέλους για Ηρακλή, δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα

"Μαύρη σελίδα" γράφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/9) στην ιστορία του Ηρακλή. Κι αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας ενημερώθηκαν σε συνάντηση που είχαν με υπεύθυνους της ΠΑΕ, πως ο σύλλογος δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football League και πώς είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Η έκβαση στην υπόθεση αυτή ήταν αναμενόμενη αφού ο ιδιοκτήτης, Σπύρος Παπαθανασάκης, δύσκολα θα κατάφερνε να σώσει την ομάδα με τόσα χρέα και προσφυγές.
Οι "κυανόλευκοι" λοιπόν δεν θα "κατέβουν" στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και ως εκ τούτου η ΠΑΕ "διαλύεται". Ο Ερασιτέχνης έχει τη σκέψη να αποκτήσει το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να οδηγηθεί η ομάδα στην Α1 της ΕΠΣΜ.
Μόλις οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Γηραιού, όλα δείχνουν πως πλέον τόσο η Δόξα Δράμας όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα προβιβαστούν στην Football League, της οποίας το πρωτάθλημα ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε αρχίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου