Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πούτιν κατά «στρατιωτικής υστερίας» που μπορεί να φέρει «παγκόσμια καταστροφή»


Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2017

ΜΟΣΧΑ. Η Βόρεια Κορέα δεν θα εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα υπό την πίεση κυρώσεων, καθώς το θεωρεί ζήτημα ασφαλείας, εκτίμησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Μιλώντας στο περιθώριο της διάσκεψης των χωρών των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) που πραγματοποιείται στην Κίνα, ο Πούτιν αναφέρθηκε στην περίπτωση του ηγέτη του Ιράκ, ο οποίος εγκατέλειψε το πρόγραμμα παραγωγής όπλων μαζικής καταστροφή, αλλά δολοφονήθηκε υπό το πρόσχημα της έρευνας για όπλα.
«Αυτό το γνωρίζουν όλοι και το θυμούνται. Και η Βόρεια Κορέα το γνωρίζει και το θυμάται. Πιστεύετε ότι με την υιοθέτηση μερικών κυρώσεων, η Βόρεια Κορέα θα εγκαταλείψει τις προσπάθειές της να αποκτήσει όπλα μαζικής καταστροφής;», διερωτήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος.
Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος εκτίμησε ότι η επιβολή σκληρότερων κυρώσεων εναντίον της Βόρειας Κορέας θα είναι «ανώφελη και αναποτελεσματική», και ότι «η στρατιωτική υστερία» ενδέχεται να οδηγήσει σε «παγκόσμια καταστροφή».
«Η επιβολή οποιονδήποτε κυρώσεων σε αυτή την περίπτωση είναι ανώφελη και αναποτελεσματική», κατήγγειλε. «Η στρατιωτική υστερία δεν έχει κανένα νόημα (…) Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια καταστροφή», τόνισε ο Πούτιν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου