Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Με ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και βιβλία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά


Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2017

Με ηχηρές δηλώσεις από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας, αλλά και ελλείψεις τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε βιβλία, ξεκίνησε χθες η σχολική χρονιά για περισσότερο από ένα εκατομμύριο μαθητές στα σχολεία της χώρας.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες της χώρας, στην πλειονότητα των Επαγγελματικών Λυκείων δεν υπήρχαν χθες βιβλία των ειδικοτήτων των μαθητών τους, ενώ και σε σχολεία της γενικής παιδείας υπήρχαν ελλείψεις. Για παράδειγμα, στο 9ο Λύκειο Πειραιά μαθητές της Α’ τάξης δεν πήραν χθες ούτε ένα βιβλίο καθώς το… απόθεμα τελείωσε πριν έρθει η σειρά τους. Η ίδια εικόνα παρουσιάστηκε και σε άλλα σχολεία της περιοχής.
Κατά τα άλλα, τα κενά σε εκπαιδευτικούς καλύφθηκαν στην πλειονότητα των σχολείων, ενώ σε πολλές περιοχές, όπως π.χ. τα Δωδεκάνησα ή ο Εβρος, η κινητοποίηση του υπουργείου Παιδείας υπήρξε μεγάλη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα σχολεία με τους δασκάλους και τους καθηγητές των βασικών ειδικοτήτων στις θέσεις τους.
Πηγή: ΤΟ ΒHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου