Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Με ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και βιβλία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά


Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2017

Με ηχηρές δηλώσεις από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας, αλλά και ελλείψεις τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε βιβλία, ξεκίνησε χθες η σχολική χρονιά για περισσότερο από ένα εκατομμύριο μαθητές στα σχολεία της χώρας.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες της χώρας, στην πλειονότητα των Επαγγελματικών Λυκείων δεν υπήρχαν χθες βιβλία των ειδικοτήτων των μαθητών τους, ενώ και σε σχολεία της γενικής παιδείας υπήρχαν ελλείψεις. Για παράδειγμα, στο 9ο Λύκειο Πειραιά μαθητές της Α’ τάξης δεν πήραν χθες ούτε ένα βιβλίο καθώς το… απόθεμα τελείωσε πριν έρθει η σειρά τους. Η ίδια εικόνα παρουσιάστηκε και σε άλλα σχολεία της περιοχής.
Κατά τα άλλα, τα κενά σε εκπαιδευτικούς καλύφθηκαν στην πλειονότητα των σχολείων, ενώ σε πολλές περιοχές, όπως π.χ. τα Δωδεκάνησα ή ο Εβρος, η κινητοποίηση του υπουργείου Παιδείας υπήρξε μεγάλη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα σχολεία με τους δασκάλους και τους καθηγητές των βασικών ειδικοτήτων στις θέσεις τους.
Πηγή: ΤΟ ΒHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου