Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Με ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και βιβλία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά


Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2017

Με ηχηρές δηλώσεις από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας, αλλά και ελλείψεις τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε βιβλία, ξεκίνησε χθες η σχολική χρονιά για περισσότερο από ένα εκατομμύριο μαθητές στα σχολεία της χώρας.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες της χώρας, στην πλειονότητα των Επαγγελματικών Λυκείων δεν υπήρχαν χθες βιβλία των ειδικοτήτων των μαθητών τους, ενώ και σε σχολεία της γενικής παιδείας υπήρχαν ελλείψεις. Για παράδειγμα, στο 9ο Λύκειο Πειραιά μαθητές της Α’ τάξης δεν πήραν χθες ούτε ένα βιβλίο καθώς το… απόθεμα τελείωσε πριν έρθει η σειρά τους. Η ίδια εικόνα παρουσιάστηκε και σε άλλα σχολεία της περιοχής.
Κατά τα άλλα, τα κενά σε εκπαιδευτικούς καλύφθηκαν στην πλειονότητα των σχολείων, ενώ σε πολλές περιοχές, όπως π.χ. τα Δωδεκάνησα ή ο Εβρος, η κινητοποίηση του υπουργείου Παιδείας υπήρξε μεγάλη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα σχολεία με τους δασκάλους και τους καθηγητές των βασικών ειδικοτήτων στις θέσεις τους.
Πηγή: ΤΟ ΒHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου