Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη: Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο γιος του Ι. Τραγάκη

Μπράβο Κυριάκο.  Καλά του έκανες

Κανένας δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου
Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη: Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο γιος του Ι. Τραγάκη
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Τραγάκης.

Ηχηρό μήνυμα προς στο εσωτερικό της ΝΔ στέλνει η ξερή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με την υποψηφιότητα του υιού Τραγάκη στην Β' Πειραιώς, την οποία ανακοίνωσε ο πατέρας του βουλευτής Γιάννης Τραγάκης.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη πρόκληση της ανανέωσης των ψηφοδελτίων, για την οποία όμως σε επανειλημμένες κομματικές παρεμβάσεις έχει δηλώσει ότι δεν θα παίξει ρόλο μόνο η ηλικία αλλά επίσης η επιστημονική επάρκεια και το ήθος. Με την απόφαση να «κόψει» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον υιό Τραγάκη επιθυμεί να δείξει ότι δεν θα γίνουν ανεκτές αλαζονικές συμπεριφορές ούτε υπερβάσεις των αρμοδίων οργάνων του κόμματος και φυσικά του ιδίου. Το καμπανάκι χτυπά και για όσους προχωρημένης ηλικίας βουλευτές αρνούνται πεισματικά να κάνουν χώρο για νεότερους.

Ο κ. Τραγάκης σε συνέντευξη που έδωσε στα «Παραπολιτικά», είχε δηλώσει «έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

Η αντίδραση της ΝΔ ήταν η ακόλουθη: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου