Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη: Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο γιος του Ι. Τραγάκη

Μπράβο Κυριάκο.  Καλά του έκανες

Κανένας δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου
Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη: Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο γιος του Ι. Τραγάκη
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Τραγάκης.

Ηχηρό μήνυμα προς στο εσωτερικό της ΝΔ στέλνει η ξερή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με την υποψηφιότητα του υιού Τραγάκη στην Β' Πειραιώς, την οποία ανακοίνωσε ο πατέρας του βουλευτής Γιάννης Τραγάκης.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη πρόκληση της ανανέωσης των ψηφοδελτίων, για την οποία όμως σε επανειλημμένες κομματικές παρεμβάσεις έχει δηλώσει ότι δεν θα παίξει ρόλο μόνο η ηλικία αλλά επίσης η επιστημονική επάρκεια και το ήθος. Με την απόφαση να «κόψει» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον υιό Τραγάκη επιθυμεί να δείξει ότι δεν θα γίνουν ανεκτές αλαζονικές συμπεριφορές ούτε υπερβάσεις των αρμοδίων οργάνων του κόμματος και φυσικά του ιδίου. Το καμπανάκι χτυπά και για όσους προχωρημένης ηλικίας βουλευτές αρνούνται πεισματικά να κάνουν χώρο για νεότερους.

Ο κ. Τραγάκης σε συνέντευξη που έδωσε στα «Παραπολιτικά», είχε δηλώσει «έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

Η αντίδραση της ΝΔ ήταν η ακόλουθη: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου