Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο δωρεάν


Θα θέλατε να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ;
Παρακάτω θα δείτε έξυπνους τρόπους για να ταξιδέψετε σε κάθε μεριά του πλανήτη χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας στην τσέπη σας.
ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Αν έχετε δει την ταινία The Holiday με την Cameron Diaz και την Kate Winslet τότε ξέρετε τι εννοούμε. Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε το σπίτι σας με την κατοικία κάποιου άλλου και να απολαύσετε τις διακοπές σας με τη θαλπωρή του σπιτιού.
ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία. Συνδυάστε τις διακοπές σας με την εργασία. Ο οργανισμός WWOOF έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αγροτών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ανοίξουν τα σπίτια τους σε ταξιδιώτες με αντάλλαγμα την εθελοντική τους εργασία στα χωράφια τους.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
Οι πιστοποιημένοι «μυστικοί» και «μυστήριοι» αγοραστές μπορούν να βρουν εργασία σε οποιοδήποτε τομέα, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των ταξιδιών. Δεν θα μπορείτε να επιλέξετε που και πότε θα ταξιδέψετε, αλλά θα φτάσετε εκεί χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ και θα κάνετε μια εύκολη δουλειά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να είστε ένας από τους μυστικούς πράκτορες που ταξιδεύουν μέχρι την Αγγλία για να δουν αν γίνονται διακρίσεις εις βάρος των επιβατών με ειδικές ανάγκες .
ΦΥΛΑΚΑΣ
Η θέση αυτή προϋποθέτει πολύ καλές στατιστικές, αλλά όταν τις αποκτήσετε θα έχετε πρόσβαση σε κάθε σπίτι. Θα μπορείτε να μένετε δωρεάν σε ένα σπίτι προσφέροντας τις υπηρεσίες σας, όπως να ποτίζετε τα φυτά ή να βγάζετε τα σκυλιά βόλτα.
ΟΔΗΓΟΣ
Ξέρετε πόσοι άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδέψουν κάπου άλλα βαριούνται να οδηγήσουν μέχρι εκεί; Τώρα μπορείτε να το κάνετε εσείς για εκείνους. Οδηγήστε το αυτοκίνητο τους μέχρι τον προορισμό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς για τη βενζίνη.
ΔΙΔΑΞΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Όλοι θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες. Κοιτάξτε στις αγγελίες, υπάρχουν οικογένειες και σχολέια σε όλο τον κόσμο που ψάχνουν άτομα που να διδάξουν τα παιδιά τους μια ξένη γλώσσα με αντάλλαγμα τη δωρεάν διαμονή.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ; ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ
Αρπάξτε την ευκαιρία και διδάξτε όσα ξέρετε για μια χώρα σε άλλους τουρίστες. Τα μικρά ξενοδοχεία ψάχνουν διαρκώς ξεναγούς που μιλούν πολύ καλά αγγλικά ώστε να δείξουν στους τουρίστες τα μνημεία, προσφέροντας τους δωρεάν ή έκπτωση στη διαμονή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ
Σας αρέσουν τα ταξίδια; Σκεφτείτε να γίνετε αεροσυνοδός. Οι αεροσυνοδοί απολαμβάνουν δωρεάν ταξίδια και έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα – δυο βράδια σε κάθε χώρα.
Πηγή: newmoney.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου