Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Διορισμός διευθυντή Φοιτητικής Ζωής στη Θεολογική ΣχολήΤετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο κ. Αντώνιος Παπαθανασίου διορισθείς στη θέση του αναπληρωτής Διευθυντής της Φοιτητικής Ζωής του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης. Φωτογραφία Hellenic College-Holy Cross.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Αντώνιος Παπαθανασίου διορίσθηκε αναπληρωτής διευθυντής της Φοιτητικής Ζωής στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης.
Ο κ. Παπαθανασίου διαδέχεται στη θέση αυτή τον ιερέα Νικόλαο Μπέλτσερ, ο οποίος ανήκει στην Αντιοχειανή Αρχιεπισκοπή Αμερικής και ο οποίος διορίστηκε βοηθός του Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ.
Ο κ. Παπαθανασίου αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολέγιο του 1998, ενώ από την Θεολογική Σχολή τον Μάιο του 2017. Εχει κάνει σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική στο CUNY, ενώ αργάσθηκε στο Γραφείο Τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη.
Διετέλεσε αναλυτής των Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικής στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και αργότερα προσωπικός σύμβουλος και βοηθός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Εβερτ. Το έτος 2012 ήταν υποψήφιος για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Διετέλεσε πρόεδρος του φοιτητικού σώματος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής κατά το τελευταίο έτος των σπουδών του.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ PANELIAKOS.COM:  Ο κ. Παπαθανασίου ήταν μέχρι πρότινος ήταν ιεροψάλτης στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος του Lowell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου