Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Διορισμός διευθυντή Φοιτητικής Ζωής στη Θεολογική ΣχολήΤετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο κ. Αντώνιος Παπαθανασίου διορισθείς στη θέση του αναπληρωτής Διευθυντής της Φοιτητικής Ζωής του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης. Φωτογραφία Hellenic College-Holy Cross.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Αντώνιος Παπαθανασίου διορίσθηκε αναπληρωτής διευθυντής της Φοιτητικής Ζωής στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης.
Ο κ. Παπαθανασίου διαδέχεται στη θέση αυτή τον ιερέα Νικόλαο Μπέλτσερ, ο οποίος ανήκει στην Αντιοχειανή Αρχιεπισκοπή Αμερικής και ο οποίος διορίστηκε βοηθός του Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ.
Ο κ. Παπαθανασίου αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολέγιο του 1998, ενώ από την Θεολογική Σχολή τον Μάιο του 2017. Εχει κάνει σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική στο CUNY, ενώ αργάσθηκε στο Γραφείο Τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη.
Διετέλεσε αναλυτής των Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικής στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και αργότερα προσωπικός σύμβουλος και βοηθός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Εβερτ. Το έτος 2012 ήταν υποψήφιος για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Διετέλεσε πρόεδρος του φοιτητικού σώματος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής κατά το τελευταίο έτος των σπουδών του.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ PANELIAKOS.COM:  Ο κ. Παπαθανασίου ήταν μέχρι πρότινος ήταν ιεροψάλτης στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος του Lowell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου