Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ανδρέας Καλαντζόπουλος: Ο Πυργιώτης πού άφησε… άφωνο τον Τσίπρα!


Η φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς το συνεργάτη του «είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει», όπως αποκάλυψε ο ίδιος επισκεπτόμενος το εργοστάσιο της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει τις δυνατότητες που έχει η χώρα.

Ποιο όμως «κρύβεται» πίσω από αυτή την τεράστια επένδυση, που εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό;
Δεν είναι άλλος από τον  Ανδρέα  Καλαντζόπουλος -με καταγωγή από τον Πύργο – ο οποίος από το 2013 έχει αναλάβει διευθύνων σύμβουλος του πολυεθνικού κολοσσού Philip Morris International.
Πρόκειται για τον αμερικανικό γίγαντα στην παγκόσμια αγορά της καπνοβιομηχανίας αφού διαθέτει το πιο γνωστό πακέτο τσιγάρων σε όλο τον κόσμο το Marlboro.
Όμως η αντικαπνιστική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο υποχρέωσαν τον πολυεθνικό γίγαντα να κάνει στροφή 180 μοιρών.
Ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος πρόσφατα είχε πει ότι ήρθε η ώρα να κόψουμε το τσιγάρο.
Έτσι φθάσαμε στην επένδυση των 300 εκατ. ευρώ στον Ασπρόπυργο και στην Παπαστράτος, ενώ αν δεν ήταν ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος στο τιμόνι της εταιρείας, η επένδυση θα πήγαινε σε άλλη χώρα.
Πρόκειται για νέες μονάδες παραγωγής ράβδων καπνού απαλλαγμένες από τις βλαβερές συνέπειες του καπνού για τον ανθρώπινο οργανισμό και δημιουργήθηκε το νέο προϊόν IQOS που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Η επιλογή της Ελλάδας για την τεράστια επένδυση που δεν πίστευε ούτε ο πρωθυπουργός, έγινε διότι η Παπαστράτος έχει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε γεωγραφική θέση που μπορεί εύκολα και με όλα τα μέσα να προωθεί τα προϊόντα της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.
Ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος διοικεί τον αμερικανικό κολοσσό από το 2013 και η τρέχουσα αξία ξεπερνά τα 150 δισ.  δολάρια.
Στην ουσία… διοικεί μια Ελλάδα όταν το ΑΕΠ ανέρχεται στα 170 δισ. ευρώ.
Πηγή: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου