Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Π. Καμμένος για ψώνια στο Λονδίνο: Πήγα να αγοράσω Μπάρμπι για τα παιδιά μου

Του Λάμπρου Σταυρόπουλου

Άγριος καβγάς στην Βουλή με τον Αδ. Γεωργιάδη που τον κατήγγειλε ότι χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο
Π. Καμμένος για ψώνια στο Λονδίνο: Πήγα να αγοράσω Μπάρμπι για τα παιδιά μου

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στην Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου με αφορμή τις καταγγελίες του πρώτου ότι χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο για να πάει για ψώνια στο πολυκατάστημα «Σέλφριτζ».

«Ωραία πήγαν τα ψώνια στο Λονδίνο; Σας θαυμάσαμε με την “Τζάγκουαρ” στα “Σέλφριτζ” με ένα Ι.Χ. γεμάτο σακούλες. Aν επί εποχή Σαμαρά - Βενιζέλου συνελάμβαναν οι δημοσιογράφοι τον Βενιζέλο, που τον βρίζατε όλοι για μία BMW που είχε, να ψωνίζει εκεί την ώρα που η Αττική χανόταν από μία πετρελαιοκηλίδα, θα είχατε ξεσηκώσει το διαδίκτυο», του είπε ο κ. Γεωργιάδης κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που του είχε καταθέσει σχετικά με την αξιοποίηση των ακινήτων του ΥΠΕΘΑ.

«Δεν μας είπατε για τα ψώνια γιατί μέτρησα 30 σακούλες…», συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ ο κ. Καμμένος εκνευρισμένος ακούστηκε να του λέει: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι…». «Δεν υπάρχει άλλος που θα έπρεπε να ντρέπεται περισσότερο από σας εδώ μέσα», αντέδρασε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο υπουργός Άμυνας απαντώντας στις επικρίσεις είπε: «Επειδή ο κ. Γεωργιάδης είναι ασυγκράτητος καιπεριφέρετο και έλεγε στους δημοσιογράφους ότι θα με ρωτήσει για την “Τζάγκουαρ”, σας έχω φέρει βεβαίωση της Πρεσβείας μας ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι εκείνο που δίνεται σε κάθε υπουργό ως υπηρεσιακό και είναι αυτό που κάνατε βόλτα εσείς στο ΙΜΟ (Διεθνής Οργανισμός Ναυτιλίας)».

Και πρόσθεσε επιβεβαιώνοντάς τον: «Το χρησιμοποίησα μεταξύ συνάντησης και γεύματος και πήγα να αγοράσω για παιδιά μου μια κούκλα Μπάρμπι, έψαχνα να βρω και ένα τηλεκατευθυνόμενο όπως αυτό που γυρνούσατε με τον Πρετεντέρη στη Μύκονο αλλά δεν βρήκα».

Ως «δικαιολογίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», χαρακτήρισε τα λεγόμενα του κ. Καμμένου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας και πάλι το γεγονός ότι ο υπουργός χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της πρεσβείας για να κάνει ψώνια. «Και η BMW του Βενιζέλου υπηρεσιακό αυτοκίνητο ήταν αλλά τότε ήταν του ΠαΣοΚ και ενοχλούσε, ενώ τώρα που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πειράζει», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ, λέγοντάς του επίσης ότι «έχετε θράσος να κάνετε μαθήματα στη Βουλή για ήθος όταν φωνάζατε το αλήστου μνήμης “στα τέσσερα” εδώ μέσα και τώρα έχετε πέσει στα “δεκατέσσερα”».

Ενώ του επισήμανε ότι το να κάνει υποδείξεις σε άλλους, ενώ το σκάφος του κοστίζει 500.000 ευρώ, «δείχνει το βαθμό της χυδαιότητάς του». «Έλα να το πάρεις με 500.000», τον ειρωνεύτηκε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διευκρίνισε ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο το χρησιμοποίησε μεταξύ δυο συναντήσεων. «Πήγα με τα πόδια (σ.σ. για τα ψώνια) και μετά ήρθε και με πήρε το αυτοκίνητο για να με πάει σε γεύμα», είπε και πρόσθεσε: «Εσείς χρησιμοποιούσατε το υπηρεσιακό για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Εγώ δεν πάω στη Μύκονο κ. Γεωργιάδη ούτε κάθομαι στις ξαπλώστρες του ΝΑΜΟS με 3.000 ευρώ», είπε στον «γαλάζιο» βουλευτή.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου