Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΘ: Τα εθνικά θέματα στην ατζέντα Καμμένου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Βαρύτητα στα εθνικά θέματα έδωσε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στη ΔΕΘ αναφερόμενος σε Σκόπια και Αλβανία. Ως προς το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ζήτησε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πού θα οδηγήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως αν βρεθεί λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό ο ίδιος δεν θα την ψηφίσει, καθώς παραμένει πιστός στη θέση που είχε διατυπωθεί στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Αν αλλάξει αυτή η θέση, τότε θα πρέπει ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος να καλέσει νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα, είπε.
Σε ερώτηση για τις κινήσεις της Αλβανίας σε βάρος της ελληνικής μειονότητας παρατήρησε πως το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η διεθνής απομόνωση των Τιράνων.
Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα και στην ΝΔ κατηγορώντας την πως «αδωνοποιείται».
Σε ερώτηση για τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιός» που του αποδίδουν κόμματα της αντιπολίτευσης, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται από την ίδρυση τους στον πατριωτικό κέντρο και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία. «Νομίζω ότι φασιστικό είναι να προσπαθούν να οδηγήσουν τους Ανεξάρτητους Ελληνες στον χώρο της ακροδεξιάς. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται από την ίδρυση τους στο χώρο του πατριωτικού κέντρου, που προήλθε από στελέχη της Ν.Δ. τα οποία ακολουθούσαν τη γραμμή του Κώστα Καραμανλή, που δεν συνεργάζεται με τα άκρα. Της Ν.Δ που δεν μπορούσε να έχει στις τάξεις της τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη και τον κ. Γεωργιάδη. Από αυτή τη Ν.Δ προέκυψαν τα στελέχη των ΑΝΕΛ και από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Χωράνε όλοι αυτοί που δεν συνεργάζονται με τα άκρα και δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με τα άκρα. Δεν είμαστε εκπρόσωποι εταιριών για να περιφερόμαστε ανά γραφείο δημοσίων σχέσεων και να εκπροσωπούμε συγκεκριμένα συμφέροντα. Συγκρουστήκαμε με τη διαφθορά και τη διαπλοκή».
Για τη συνεργασία τέλος των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση είπε ότι είναι πολιτικά ξεκάθαρη, έντιμη και οι διαφωνίες τους διατυπώνονται δημοσίως. «Άριστη» χαρακτήρισε και τη συνεργασία του με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Βίτσα.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου