Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΛΟΡΙΝΤΑ: ΟΚΤΩ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2017

Φλόριντα: Οκτώ οι νεκροί στον οίκο ευγηρίας λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος


Συνολικά, 120 ηλικιωμένοι απομακρύνθηκαν από τον οίκο ευγηρίας «εξαιτίας της έντονης ζέστης και της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος».
Οκτώ ηλικιωμένοι πέθαναν σε οίκο ευγηρίας στη Φλόριντα, που δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα από την περιοχή, μετέδωσε την Τετάρτη τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. 
Τρεις τρόφιμοι του οίκου ευγηρίας, που βρίσκεται στο βόρειο Μαϊάμι στο Χόλιγουντ, πέθαναν επί τόπου και άλλοι πέντε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν μετά την εκκένωση των εγκαταστάσεων, δήλωσε η Μπάρμπαρα Σάριεφ, η δήμαρχος της κομητείας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WSVN TV.
Συνολικά, 120 ηλικιωμένοι απομακρύνθηκαν «εξαιτίας της έντονης ζέστης και της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος» διευκρίνισε το WSVN.
Εφόσον οι αρχές συνδέσουν άμεσα αυτούς τους θανάτους με τον κυκλώνα, ο επίσημος απολογισμός θα ανέλθει σε 20 νεκρούς στη Φλόριντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου