Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2017

Το Περού ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι απελαύνει τον πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις «επανειλημμένες και κατάφωρες» παραβιάσεις από τη χώρα τους των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και της άρνησής της να τερματίσει το πρόγραμμά για την απόκτηση πυρηνικών όπλων.
Στον πρεσβευτή Κιμ Χακ-Τσολ δόθηκε προθεσμία πέντε ημερών για να εγκαταλείψει την επικράτεια του Περού, διευκρίνισε το περουβιανό υπουργείο Εξωτερικών.
Η ανακοίνωση ακολουθεί παρόμοια απόφαση που γνωστοποίησε το υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικού την περασμένη εβδομάδα και τη δημόσια προτροπή του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να απομονώσουν τη Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου