Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ολυμπία Οδός: Πως θα περνάτε τα διόδια με μειωμένες τιμές

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 2017

Τι "σοφία" Θέε μου!  Γι αυτό τους λέω "αγράμματους".

Μιλάμε για μυαλό ξυράφι αυτός που το σκέφτηκε.  Άντε να βρεθεί κάποιος τουρίστας να τους πάει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης.   Ελλάς το μεγαλείο σου.  Μήπως πρέπει να πηγαίνουμε διακοπές στη Καραβαϊκή;  

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του πλήρους συστήματος διοδίων επί του νέου αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Κορίνθου από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, η Ολυμπία Οδός έχει προχωρήσει στη θεσμοθέτηση ελκυστικών εκπτωτικών πακέτων για οχήματα που πραγματοποιούν πάνω από 5 διελεύσεις το μήνα αλλά πλέον και δωρεάν διελεύσεις επιστροφής που πραγματοποιούνται εντός 4 ωρών από τον ίδιο σταθμό διοδίων, με τη χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS ή ΜΟΤΟκάρτας.
Πρόκειται για το πρόγραμμα Value 4 που απευθύνεται σε ΙΧ οχήματα κατηγορίας 2 (ελαφρά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20 μ) και οχήματα κατηγορίας 1 (δίκυκλα) και αφορά όλους τους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς διοδίων της Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα:
– Τους μετωπικούς σταθμούς Κιάτου, Ελαιώνα και Ρίου
– Τους πλευρικούς σταθμούς Ζευγολατιού, Κιάτου, Δερβενίου, Ακράτας, Καλαβρύτων και Δρεπάνου
Παράδειγμα διαδρομής Αίγιο – Πάτρα – Αίγιο:
Διαδρομή
Σταθμοί
Χωρίς Value 4
Με Value 4
Αίγιο – Πάτρα
Ρίο
2.10€
2.10€
Πάτρα – Αίγιο
Ρίο
2.10€
0
Σύνολο
4.20€
2.10€
Εξάλλου, ισχύουν και οι εξής εκπτώσεις για άνω των 5 διελεύσεων το μήνα σε όλους τους σταθμούς διοδίων, κλιμακωτά ως εξής:
Αριθμός Μηνιαίων
Διελεύσεων*
% έκπτωσης ανά διεύλευση
1-5
0%
6-10
15%
11-20
30%
21-30
40%
31-40
50%
41-60
60%
Οι διελεύσεις υπολογίζονται ανά πομποδέκτη, εντός του ίδιου ημερολογιακού μήνα και για κάθε σταθμό διοδίων ξεχωριστά.
Γίνετε συνδρομητής του ΟΛΥΜΠΙΑ PASS σε τέσσερα βήματα!
Βήμα 1
Τηλεφωνήστε στο 22960 95555 ή κάντε την αίτηση online στο www.olympiaodos.gr
Βήμα 2
Εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού σας καλεί για επιβεβαίωση των στοιχείων.
Βήμα 3
Παραλαμβάνετε με courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει τον πομποδέκτη μαζί με τη σύμβαση, την οποία υπογράφετε επιτόπου (σας συστήνουμε να δηλώσετε εξαρχής το όνομα του προσώπου που θα το παραλάβει, διαφορετικά θα χρειαστεί εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής).
Βήμα 4
Ο πομποδέκτης που έχετε στα χέρια σας έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε απομένει να μεταφέρετε επαρκές χρηματικό ποσό στο συνδρομητικό σας λογαριασμό.
** Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Εταιρίες, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και να παραλάβουν τους πομποδέκτες τους, θα πρέπει να προσέλθουν στα ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου