Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΜΠ: 1 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ

Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, 2017

Τραμπ: 1 εκατ. δολάρια από την περιουσία του για την ενίσχυση των πληγέντων

Με ένα εκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία, θα ενισχύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον λογαριασμό που έχουν ανοίξει πολίτες για να συγκεντρώσουν χρήματα ώστε να βοηθηθούν οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Αυτό ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς. Σύμφωνα με νεώτερες εκτιμήσεις, ο τυφώνας φαίνεται πως έπληξε περίπου 100.000 σπίτια σε περιοχές του Τέξας.

«Έχουμε διάφορες εκτιμήσεις, αλλά φαίνεται ότι συνολικά έχουν πληγεί 100.000 κατοικίες» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Τομ Μπόσερτ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εσωτερικής ασφαλείας.

Κατά τον Μπόσερτ, η αμερικανική προεδρία θα υποβάλει ένα δεύτερο αίτημα για επείγουσα εκταμίευση χρηματοδότησης από το Κογκρέσο, αφού γίνουν γνωστές περισσότερες και σαφέστερες πληροφορίες για τις ανάγκες που υπάρχουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου