Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Super League: Ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 19/8 με αστερίσκους


Χωρίς ουσιαστική λύση στην εμπλοκή με τα τηλεοπτικά αλλά και το θέμα των play offs, η Super League αποφάσισε την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 19 Αυγούστου με βάση τα όσα ίσχυαν από την υφιστάμενη σύμβαση.

Οι ΠΑΕ ψήφισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, το διήμερο 18-19 Αυγούστου χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να βρουν κοινή λύση για τα θέματα που προέκυψαν αυτό το καλοκαίρι. Ούτε το θέμα της αναδιάρθρωσης (με την μείωση των ομάδων), ούτε η αναδιανομή των τηλεοπτικών προχώρησε, αφού δεν υπήρξε δυνατότητα λήψης κοινής απόφασης.
4195120
(Έναρξη πρωταθλήματος στις 19 Αυγούστου αποφάσισε το ΔΣ της Super League – Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Στο τηλεοπτικό τοπίο, οι ΠΑΕ αποφάσισαν να συνεχίσουν με τους όρους του υφιστάμενου συμβολαίου με το συνδρομητικό κανάλι. Οι ομάδες υποστηρίζουν ότι θα τηρήσουν τους όρους του συμβολαίου, αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με το θέμα της μείωσης που είχε ζητήσει η NOVA, αλλά και το θέμα των ρητρών για τις περυσινές αναβολές.
Επίσης στην προκήρυξη που υπέγραψαν όλες οι ομάδες δεν υπάρχει μείωση του αριθμού των ομάδων (όπως είχε ζητήσει το συνδρομητικό κανάλι) και παραμένουν 16 (θα υποβιβαστούν δύο ομάδες).
Super league Souroti negative
Οι «μεγάλοι» είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στα play offs, όμως αυτά θα ισχύσουν και στη σεζόν 2017-18. Χωρίς όμως τη συμμετοχή του πρωταθλητή, αλλά με τη μορφή που τα γνωρίζαμε έως τώρα (θέσεις 2-5), παρά τα όσα είχαν ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο σε άλλο ΔΣ της Super League.
Από τη Super League άφησαν πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές πριν την έναρξη (όπως ευχήθηκε ο κύριος Μποροβήλος) ή και κατά τη διάρκεια, εάν επιτευχθεί οποιαδήποτε συμφωνία ανάμεσα στους εμπλεκόμενους.
Αναμένεται η θέση της NOVA για τις αποφάσεις της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου