Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Η "ελληνική" PHOTO του Ντουράντ και οι απίστευτες ύβρεις!

Hoax είδηση δεν τη λες, ούτε όμως και… φρέσκια. Η ουσία είναι πως μία φωτογραφία του… 2010 με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντουράντ αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και όχι μόνο) με τον σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να γίνεται αποδέκτης απίστευτων ύβρεων!
Προφανώς το 2010 τα social media δεν ήταν τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα και κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν το άχτι τους…
Η… επίμαχη φωτογραφία δείχνει τον Ντουράντ στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος να έχει τοποθετήσει το πρόσωπό του δίπλα σε αυτό του Εύζωνα φρουρού του μνημείου. Φωτογραφία που είχε τραβηχτεί τον Αύγουστο του 2010 όταν τότε η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ είχε έρθει στην Ελλάδα για φιλικό με τη δική μας Εθνική στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που τότε είχε διεξαχθεί στην Τουρκία. 

Κάποιο group στο facebook άγνωστο για ποιο λόγο αναπαρήγαγε την εν λόγω φωτογραφία τη Δευτέρα με τους περισσότερους που σχολίαζαν να μην έχουν… ιδέα όχι πότε τραβήχτηκε η φωτό αλλά το ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της. Την Τρίτη, δε, διάφορα… περιθωριακά site και blog άδραξαν της ευκαιρίας, παρουσίασαν τη φωτό ως τωρινή και αυτή έγινε viral με τον Ντουράντ να… στολίζεται με ακατανόμαστες ύβρεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου