Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΗΠΑ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ (drones)

Τρίτη, 8/8/17

ΗΠΑ: Θα καταρρίπτονται ιδιωτικά και εμπορικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη
Ο αριθμός των σκαφών αυτών που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας την ανησυχία σε κύκλους της κυβέρνησης ότι μπορούν να πλησιάσουν ιδιαίτερα κοντά σε στρατιωτικές βάσεις, αεροδρόμια και αθλητικά στάδια.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Το αμερικανικό Πεντάγωνο εξουσιοδότησε πάνω από 130 στρατιωτικές βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες να καταρρίψουν ιδιωτικά και εμπορικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) τα οποία ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την εναέρια ασφάλεια ή να δημιουργήσουν άλλους κινδύνους.

Ο αριθμός των σκαφών αυτών που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, και συνεχίζει να αυξάνεται αλματωδώς, προκαλώντας την ανησυχία σε κύκλους της κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα της χώρας ότι μπορούν να πλησιάσουν ιδιαίτερα κοντά σε στρατιωτικές βάσεις, αεροδρόμια και αθλητικά στάδια.

Ενώ οι συγκεκριμένες δράσεις που μπορεί να λάβει ο αμερικανικός στρατός εναντίον των μη επανδρωμένων αεροσκαφών είναι απόρρητες, περιλαμβάνουν την καταστροφή ή κατάσχεσή τους, είπε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, πλοίαρχος Τζεφ Ντέιβις, σε δημοσιογράφους. 

Οι διαβαθμισμένες οδηγίες δόθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις τον περασμένο μήνα, ενώ την Παρασκευή το Πεντάγωνο έδωσε οδηγίες σε αξιωματούχους για τον τρόπο ενημέρωσης του κοινού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας, μέχρι το 2021 μπορεί να κυκλοφορούν ακόμα και 1,6 εκατομμύρια εμπορικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου