Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Η Άννα Βίσση διέκοψε συναυλία της στην Κόρινθο όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα


 Τετάρτη, 9 Αυγούστου, 2017

Μία πολύ μεγάλη συναυλία έδωσε η Άννα Βίσση χθες στην Κόρινθο, όμως ένα απρόοπτο γεγονός ανάγκασε την τραγουδίστρια να τη διακόψει.
Την ώρα που η συναυλία ήταν σε εξέλιξη, ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Αγίου Νικολάου έπεσε στη θάλασσα, προκαλώντας πανικό.
Όσοι βρέθηκαν εκεί σάστισαν προς στιγμήν, αλλά κινητοποιήθηκαν αμέσως, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν επιβάτες.
Μαθαίνοντας το περιστατικό η Άννα Βίσση διέκοψε αμέσως τη συναυλία της και ενημέρωσε ότι αναζητείται ο οδηγός, δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Προς στιγμήν οι συγγενείς του οδηγού πάγωσαν αφού ο ίδιος δεν ήταν μαζί τους και δεν γνώριζαν τι του είχε συμβεί, όμως όλοι καθησυχάστηκαν όταν δύτης που βούτηξε στη θάλασσα τους είπε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου