Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Η Άννα Βίσση διέκοψε συναυλία της στην Κόρινθο όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα


 Τετάρτη, 9 Αυγούστου, 2017

Μία πολύ μεγάλη συναυλία έδωσε η Άννα Βίσση χθες στην Κόρινθο, όμως ένα απρόοπτο γεγονός ανάγκασε την τραγουδίστρια να τη διακόψει.
Την ώρα που η συναυλία ήταν σε εξέλιξη, ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Αγίου Νικολάου έπεσε στη θάλασσα, προκαλώντας πανικό.
Όσοι βρέθηκαν εκεί σάστισαν προς στιγμήν, αλλά κινητοποιήθηκαν αμέσως, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν επιβάτες.
Μαθαίνοντας το περιστατικό η Άννα Βίσση διέκοψε αμέσως τη συναυλία της και ενημέρωσε ότι αναζητείται ο οδηγός, δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Προς στιγμήν οι συγγενείς του οδηγού πάγωσαν αφού ο ίδιος δεν ήταν μαζί τους και δεν γνώριζαν τι του είχε συμβεί, όμως όλοι καθησυχάστηκαν όταν δύτης που βούτηξε στη θάλασσα τους είπε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου