Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια για το Κογκρέσο η Νίκη Τσόνγκα

 Πέμπτη, 10 Αυγούστου, 2017

Ανακατάταξη στην περιοχή του LOWELL και στο 5th District (5η εκλογική περιφέρεια).  Αν και η Νίκη Τσόνγκα δεν είναι Ελληνίδα έχει το όνομα του πρώην συζύγου της που μετράει πάρα πολύ στην περιοχή του LOWELLΗ Νίκη Τσόνγκα. AP Photo/Michael Dwyer, File
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η βουλευτής των Δημοκρατικών και χήρα του ομογενή Πολ Τσόνγκα, Νίκη Τσόνγκα, ανακοίνωσε ότι δεν θα επιδιώξει την επανεκλογή της στις επόμενες εκλογές.
«Εχω μάθει στη ζωή ότι υπάρχουν φορές για πράγματα που τελειώνουν και φορές για πράγματα που αρχίζουν», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η κ. Τσόνγκα. Και συνέχισε: «Υστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισα ότι αυτή είναι μια από αυτές τις φορές».
Η 71χρονη σήμερα Ν. Τσόνγκα εξελέγη στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2007 σε μια ειδική εκλογική αναμέτρηση για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε ο Μάρτι Μίχαν, ο οποίος είχε παραιτηθεί για να γίνει πρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Λόουελ.
Ως μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής, η κ. Τσόνγκα πρωτοστάτησε στη μάχη κατά των σεξουαλικών επιθέσεων στο στρατό. Η ίδια αλλά και ο Ρεπουμπλικανός Μάικλ Τέρνερ από το Οχάιο συχνά έπαιρναν πρωτοβουλίες ή συμμετείχαν σε πρωτοβουλίες άλλων για την προστασία θυμάτων τέτοιου είδους επιθέσεων.
Στην ανακοίνωσή της, εξάλλου, η κ. Τσόνγκα έκανε αναφορά στα κέρδη που έχουν προκύψει από τις εκλεγμένες γυναίκες της πολιτείας της.
Ο σύζυγός της, ο ομογενής Πολ Τσόνγκας ήταν νομοθέτης των Δημοκρατικών και είχε προσφέρει τις υπηρεσίες τους ως γερουσιαστής της Μασαχουσέτης. Είχε επιχειρήσει να κατακτήσει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών αλλά είχε χάσει από τον Μπιλ Κλίντον ο οποίος στη συνέχεια επικρατώντας του Ρεπουμπλικανού Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Πολ Τσόνγκας πέθανε από καρκίνο το 1997 σε ηλικία 55 χρόνων.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου