Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεϊμάρ

Παρασκευή, 4 Αυγούστου, 2017

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και επισήμως είναι πλέον ο Νεϊμάρ. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια, δηλαδή ως τις 30 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού οι Παριζιάνοι κατέβαλαν στην Μπαρτσελόνα την αστρονομική ρήτρα των 222 εκατ. ευρώ που είχε ο Βραζιλιάνος για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Βαρκελώνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί:
«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη το Νεϊμάρ Jr στην ομάδα. Την Πέμπτη, ο βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο παρουσία των εκπροσώπων του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ είναι πλέον δεσμευμένος με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020».
Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Νεϊμάρ τόνισε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Παρί. Από όταν ήρθα στην Ευρώπη, η Παρί ήταν μία από τις πλέον ανταγωνιστικές και φιλόδοξες ομάδες. Η μεγαλύτερη πρόκληση για να έρθω εδώ, ήταν να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα στην κατάκτηση των τίτλων που θέλει ο κόσμος.
Οι φιλοδοξίες του συλλόγου ταυτίζονται με τις δικές μου. Νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Από σήμερα θα κάνω τα πάντα για να φέρω χαρά στους χιλιάδες οπαδούς της Παρί στον κόσμο».
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί είπε:
«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να καλωσορίζω στην ομάδα τον Νεϊμάρ. Στην εποχή μας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το πνεύμα νικητή που διαθέτει, οι ηγετικές του ικανότητες και η δύναμη του χαρακτήρα του είναι τα στοιχεία που τον έχουν μετατρέψει σε τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή.
Εδώ και έξι χρόνια έχουμε χτίσει ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μας έχει φτάσει στο τοπ επίπεδο. Σήμερα, με την άφιξη του Νεϊμάρ, είμαι βέβαιος πως θα φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας».
Το αντίο του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μέσω προσωπικού βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου