Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Κρυονέρι και Ανάληψη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ηλεία

Όπως τόνισε στο patrisnews.com ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Κυριακόπουλος, η πυρκαγιά ήταν σε ύφεση τις πρώτες πρωινές ώρες του Δεκαπενταύγουστου, ωστόσο το συμβάν είναι σε πλήρη εξέλιξη με αναζωπυρώσεις κατά διαστήματα.
Συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι και μετά και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έχουμε σοβαρές αναζωπυρώσεις στα μέτωπα ανάμεσα σε Κρυονέρι και Ανάληψη. Αυτή την ώρα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ συνεχίζονται οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος είναι στο μέτωπο, τόνισε στο patrisnews.com ότι η πυρκαγιά έχει αναζωπυρωθεί στο μέτωπο προς Δαφνιώτισσα, ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κατάσβεση στη θέση Ρένεσι.
Σε έκτακτη ανάγκη για έναν μήνα η Ηλεία. Παράλληλα, κηρύχθηκε και επίσημα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΠΕ Ηλείας έως τις 15 Σεπτεμβρίου, μετά και την έγκριση του σχετικού αιτήματος από τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Γ.Καπάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου