Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Κρυονέρι και Ανάληψη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ηλεία

Όπως τόνισε στο patrisnews.com ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Κυριακόπουλος, η πυρκαγιά ήταν σε ύφεση τις πρώτες πρωινές ώρες του Δεκαπενταύγουστου, ωστόσο το συμβάν είναι σε πλήρη εξέλιξη με αναζωπυρώσεις κατά διαστήματα.
Συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι και μετά και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έχουμε σοβαρές αναζωπυρώσεις στα μέτωπα ανάμεσα σε Κρυονέρι και Ανάληψη. Αυτή την ώρα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ συνεχίζονται οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος είναι στο μέτωπο, τόνισε στο patrisnews.com ότι η πυρκαγιά έχει αναζωπυρωθεί στο μέτωπο προς Δαφνιώτισσα, ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κατάσβεση στη θέση Ρένεσι.
Σε έκτακτη ανάγκη για έναν μήνα η Ηλεία. Παράλληλα, κηρύχθηκε και επίσημα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΠΕ Ηλείας έως τις 15 Σεπτεμβρίου, μετά και την έγκριση του σχετικού αιτήματος από τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Γ.Καπάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου