Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Να ζήσουν: Γάμος Βασίλη Ιατρού και Ιωάννας Φραγγιά






Ένας όμορφος, ελληνικός και με κάθε μεγαλοπρέπεια ήταν ο γάμος του Βασίλη Ιατρού και της Ιωάννας Φραγγιάς που έγινε χθες στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο βόρειο προάστιο της Βοστώνης Peabody.
Οι γονείς του γαμπρού κ. Γεώργιος και κ. Μαρία Ιατρού με καταγωγή από το Λογγανίκο της Σπάρτης όπως ήταν όλο χαρά που το λατρευτό τους παλικάρι νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του όπως χαρούμενοι ήσαν και οι γονείς της νύφης κ. Ευάγγελος Φραγγιάς με
καταγωγή από την Αμαλιάδα (από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και η κ. Παναγιώτα Φραγγιά με καταγωγή από την Ικαρία.
Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε το φαγητό και γλέντι τρικούβερτο στο εξαιρετικό Castle Hill Ipswich όπου βρίσκεται σε μία μαγευτική τοποθεσία αγναντεύοντας τα νερά του Ατλαντικού.


Χαρακτηριστικό είναι ότι σε αυτό το γάμο συμμετείχε πολύ νεολαία όπου με τους ήχους της ορχήστρας ΟΡΦΕΑΣ χόρευαν και τραγουδούσαν γνωστά ελληνικά τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Πάρα πολλοί συγγενείς από τις δύο οικογένειες συμμετείχαν στο χαρμόσυνο γεγονός.  Από την πλευρά του γαμπρού είδαμε το Σωκράτη, το Χρήστο, το Νίκο, τη Γεωργία μετά των οικογενειών των αλλά και από την πλευρά της νύφης ΄πάρα πολλοί συγγενείς και οποσδήποτε φίλοι των δύο οικογενειών
Οι νεόνυμφοι φέρουν τα ονόματα των πρόσφατα αποθανόντων παππού, Βασιλείου Ιατρού και της γιαγιάς εκ πατρός Ιωάννας Φραγγιάς.



Ευχόμαστε στο νεαρό ζευγάρι, ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ

ΦΩΤΟΣ:
1) Το νεαρό ζευγάρι Βασίλειος και Ιωάννα Ιατρού
2) Η νύφη δίνει χέρι στη μητέρα της
3) Το ζεύγος Γεώργιου-Μαρία Ιατρού
4) Το κάστρο όπου έγινε το γλέντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου