Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Τραγικός θάνατος οπαδού του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά


Δευτέρα, 21 Αυγούστου, 2017


Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον τραγικό θάνατο ενός νεαρού οπαδού της ομάδας στα Κρύα Νερά της Λιβαδειάς, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ έπεσε μέσα σε έναν νερόμυλο στην περιοχή της Λιβαδειάς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.
Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνόδευσαν την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Λιβαδειά.
Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανέβηκε στους νερόμυλους, οι οποίοι είναι το σήμα κατατεθέν στη Λιβαδειά, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό τραυματίστηκε θανάσιμα.
Αμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Οπως είναι φυσικό, η είδηση αυτή έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν αμέσως, να έχουν υποστεί σοκ…
Ο άτυχος φίλος του «Δικεφάλου» είχε καταγωγή από την Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.
Συγκλονισμένος ο Σαββίδης
Με ανάρτησή του, στα ελληνικά, στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του ίδιου και του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια του οπαδού του «Δικεφάλου» που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στη Λιβαδειά. Παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους, όλων των ομάδων, να προσέχουν, καθώς πάνω απ’ όλα έχει αξία η ανθρώπινη ζωή. «Προσωπικά εγώ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εκλιπόντος. Φίλαθλοι όλων των ομάδων προσέξτε τους κινδύνους, διαφυλάξτε τη ζωή σας. Πάνω από όλα έχει άξια η ανθρώπινη ζωή ανεξαρτήτως χρώματος» έγραψε χαρακτηριστικά.
ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ η μνήμη σου, Χρήστο»
Την οδύνη της για τον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ εξέφρασε η ΠΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!
Καλό Παράδεισο Χρήστο!».
ΠΑΕ Αρης: Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα.
Η ΠΑΕ Αρης με επίσημη ανακοίνωσή της, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του οπαδού του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του στη Λιβαδειά, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού οπαδού του Π.Α.Ο.Κ., που έχασε τη ζωή του σήμερα στη Λιβαδειά.
Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα».
Γιώργος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου