Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Διεκόπη το φιλικό μςταξύ Μπάρνλεϋ και Ανόβερο (Άγγλοι και Γερμανοί "φίλαθλοι" στα χέρια).

Κυριακή, 6 Αυγούστου, 2017

Διακόπηκε φιλικό παιχνίδι λόγω επεισοδίων Κι όμως, διακόπηκε φιλικό παιχνίδι λόγω επεισοδίων! Ο αγώνας ανάμεσα στην Μπέρνλι και το Ανόβερο στην Αγγλία, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, όλα άρχισαν όταν οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν καρέκλες προς την Αστυνομία με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και να ακολουθήσουν συμπλοκές. 
Ο αγώνας διακόπηκε ύστερα από αίτημα της Αστυνομίας, ενώ ζητήθηκε από τους οπαδούς της Μπέρνλι να αποχωρήσουν από το γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου