Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Διεκόπη το φιλικό μςταξύ Μπάρνλεϋ και Ανόβερο (Άγγλοι και Γερμανοί "φίλαθλοι" στα χέρια).

Κυριακή, 6 Αυγούστου, 2017

Διακόπηκε φιλικό παιχνίδι λόγω επεισοδίων Κι όμως, διακόπηκε φιλικό παιχνίδι λόγω επεισοδίων! Ο αγώνας ανάμεσα στην Μπέρνλι και το Ανόβερο στην Αγγλία, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, όλα άρχισαν όταν οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν καρέκλες προς την Αστυνομία με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και να ακολουθήσουν συμπλοκές. 
Ο αγώνας διακόπηκε ύστερα από αίτημα της Αστυνομίας, ενώ ζητήθηκε από τους οπαδούς της Μπέρνλι να αποχωρήσουν από το γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου