Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: 6ος ο Κυριαζής στον τελικό του ακοντισμού
Ο Γιάννης Κυριαζής κατά τη διάρκεια προσπάθειάς του. Φωτογραφία: Pixathlon / Eurokinissi Sports.
Με βολή στα 84μ.52 ο Γιάννης Κυριαζής έγραψε την πρώτη σελίδα στην ιστορία του στις μεγάλες διοργανώσεις των Ανδρών. Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Τέξας κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του ακοντισμού, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και είναι η πρώτη μεγάλη διάκρισή του σε επίπεδο Ανδρών, αφού μέχρι τώρα αγωνιζόταν με τους Νέους.
«Εχω ανάμεικτα συναισθήματα, είμαι ευχαριστημένος, ωστόσο ξέρω πως θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Σε αγώνες σαν αυτούς υπάρχει αρκετή πίεση, η τεχνική στο ακόντιο έχει πολλές λεπτομέρειες και σήμερα είχα λίγο άγος και δεν πήγε όσο καλά θα ήθελα», είπε αρχικά ο Γιάννης Κυριαζής και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ κοντά με τους μεγάλους αθλητές, στόχος είναι να βελτιώσω κάποια πράγματα στην τεχνικής, για να μπορώ να λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση. Βασικός στόχος για το μέλλον είναι να σταθεροποιηθώ σε βολές πάνω από τα 85 μ. για να μπορώ να είμαι σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων και γιατί όχι να διεκδικήσω και ένα μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου