Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σε κατάστημα ομογενή κέρδισαν τα 393 εκατ. δολ. του Mega Millions – Αυτός θα λάβει 500.000 δολ.




Ο διευθυντής της Λοταρίας του Ιλινόις, Greg Smith (αριστερά) συζητά με τον ομογενή κ.Νικ Ανδρικόπουλο. Πηγή: Facebook/Nick's Barbecue.
ΣΙΚΑΓΟ. Ενας τυχερός που αγόρασε ένα δελτίο Mega Millions από το ομογενειακό κατάστημα «Nick’s Barbecue» στο προάστιο του Σικάγο, Palos Heights, κέρδισε περί τα 393 εκατ. δολάρια, έγραψε η Chicago Tribune.
Ηταν το μοναδικό λαχείο που είχε και τα έξι τυχερά νούμερα -23, 33, 53, 56, 58 και 06- στην κλήρωση που έγινε την Παρασκευή το βράδυ.
Τα κέρδη είναι τα περισσότερα ποτέ για το Mega Millions στην ιστορία του Ιλινόις και το 5ο μεγαλύτερο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον διευθυντή της Λοταρίας του Ιλινόις, Greg Smith, ο οποίος επισκέφτηκε το κατάστημα του ομογενή το Σάββατο το πρωί στο 12658 S. Harlem Ave.
Αν και ο νικητής δεν είχε ακόμη εμφανιστεί, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, κ. Νικ Ανδρικόπουλος (Nick Andricopulos) θα λάβει 500.000 δολάρια για την πώληση του τυχερού λαχνού.
Ο κ. Ανδρικόπουλος, σύμφωνα με την Chicago Tribune πάντα, δήλωσε πως έμαθε την είδηση από ένας από τους υπαλλήλους του την Παρασκευή το βράδυ. «Είναι δύσκολο να κοιμηθείς όταν έχεις λάβει σπουδαία νέα όπως αυτά», είπε ο ίδιος.
Οι πωλητές του τυχερού λαχνού, τυπικά λαμβάνουν 1% του τζακποτ, αλλά η πληρωμή είναι 500.000 δολάρια για το Mega Millions.
Ο κ. Ανδρικόπουλος, 60 ετών, από το Palos Park, σημείωσε πως ούτε εκείνος, ούτε κάποιος από τους υπαλλήλους του έχει ιδέα ποιος αγόρασε το δελτίο «Quick Pick».
Ο ομογενής, είπε πως δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει τα δικά του κέρδη, αλλά είναι πιθανό, ανέφερε να τα επενδύσει εκ νέου στις επιχειρήσεις του. Ο ίδιος έχει 5 εστιατόρια, με τις άλλες τοποθεσίες να είναι στο Tinley Park, Homer Glen, Burbank και Romeoville.
Τυπικά τα εστιατόρια δεν πωλούν λαχνούς, είπε ο κ. Ανδρικόπουλος, αλλά είναι κάτι που ξεκίνησε να κάνει μετά από 8 χρόνια για τους πελάτες του και πήγε καλά και σε όλα του τα εστιατόρια.
«Είναι βολικό για τον πελάτη», υπογράμμισε.
Πέρα από το μερίδιο του τζακποτ, οι πωλητές λαμβάνουν και 5% προμήθεια για κάθε δελτίο που πωλούν.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου