Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Απαγορεύονται από την 1η Σεπτεμβρίου τα ταξίδια Αμερικανών στην Β.Κορέα

Πέμπτη, 3 Αυγούστου, 2017

Aνακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Απαγορεύονται από την 1η Σεπτεμβρίου τα ταξίδια Αμερικανών στην Β.Κορέα
Απαγορεύονται από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 τα ταξίδια Αμερικανών στη Βόρειο Κορέα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Όσοι βρίσκονται στη χώρα καλούνται να αποχωρήσουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Με την εφαρμογή της απαγόρευσης, η Βόρειος Κορέα θα γίνει η μοναδική χώρα στον κόσμο στην οποία απαγορεύεται να ταξιδέψουν Αμερικανοί.

Πρόσφατα, ο 22χρονος φοιτητής Ότο Ουόρμπιερ, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το καθεστώς της Β.Κορέα σε 15ετή κάθειρξη, επέστρεψε σε κώμα στις ΗΠΑ και κατέληξε λίγες μέρες αργότερα.

Το καθεστώς ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του Ουόρμπιερ ήταν ένα «μυστήριο», απορρίπτοντας τις κατηγορίες ότι ο φοιτητής είχε πεθάνει λόγω βασανιστηρίων και ξυλοκοπήματος ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου