Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Απαγορεύονται από την 1η Σεπτεμβρίου τα ταξίδια Αμερικανών στην Β.Κορέα

Πέμπτη, 3 Αυγούστου, 2017

Aνακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Απαγορεύονται από την 1η Σεπτεμβρίου τα ταξίδια Αμερικανών στην Β.Κορέα
Απαγορεύονται από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 τα ταξίδια Αμερικανών στη Βόρειο Κορέα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Όσοι βρίσκονται στη χώρα καλούνται να αποχωρήσουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Με την εφαρμογή της απαγόρευσης, η Βόρειος Κορέα θα γίνει η μοναδική χώρα στον κόσμο στην οποία απαγορεύεται να ταξιδέψουν Αμερικανοί.

Πρόσφατα, ο 22χρονος φοιτητής Ότο Ουόρμπιερ, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το καθεστώς της Β.Κορέα σε 15ετή κάθειρξη, επέστρεψε σε κώμα στις ΗΠΑ και κατέληξε λίγες μέρες αργότερα.

Το καθεστώς ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του Ουόρμπιερ ήταν ένα «μυστήριο», απορρίπτοντας τις κατηγορίες ότι ο φοιτητής είχε πεθάνει λόγω βασανιστηρίων και ξυλοκοπήματος ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου