Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠ... ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ CNN

Δευτέρα, 3 Ιουλίου, 2017

 Ο Τραμπ... γρονθοκοπά το λογότυπο του CNN

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται σε έναν άνδρα, τον ρίχνει στο έδαφος και τον γρονθοκοπά. Το πρόσωπο του άνδρα έχει συμβολικά αντικατασταθεί από το λογότυπο του CNN. Αυτό δείχνει το βίντεο που διασκευάστηκε ειδικά για να αναρτηθεί στο Twitter σήμερα το πρωί από τον Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο πρόεδρος των ΗΠΑ ξαναρχίζει τις επιθέσεις του εναντίον των μέσων ενημέρωσης. 
Η δημοσίευση του βίντεο γίνεται μετά τρεις ημέρες επίθεσης εναντίον κυρίως τηλεοπτικών δικτύων που ο πρόεδρος θεωρεί εχθρικά προς την κυβέρνησή του. Ιδιαίτερα ο πρόεδρος Τραμπ έχει επανειλημμένα επικρίνει το CNN, έναν από τους προσφιλείς στόχους του, που αποκαλεί εδώ και μερικές ημέρες "FΝΝ" από τα αρχικά του "Fake News Network" ("Δίκτυο Ψευδών Ειδήσεων") και στο εξής σκέφτεται να επιλέξει το "FraudNews CNN" (Ειδήσεις απατεώνων").

Το διασκευασμένο βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα, διαρκεί 28 δευτερόλεπτα. 

Η χειροδικία στην οποία καταφεύγει ο πρόεδρος διαρκεί τέσσερα δευτερόλεπτα, η οποία όμως προβάλλεται ξανά και ξανά: ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ με σκούρο κοστούμι και γραβάτα αρπάζει από το λαιμό έναν επίσης κουστουμαρισμένο άνδρα έξω από ένα ρινγκ στο οποίο γίνεται αγώνας κατς. Το κεφάλι του άνδρα καλύπτεται συνεχώς από το λογότυπο του CNN. O πρόεδρος τον ρίχνει στο έδαφος και τον γρονθοκοπά πριν σηκωθεί και φύγει από το σημείο αυτό.

Η μετάδοση της σκηνής του διαπληκτισμού σηματοδοτεί μια νέα φάση στην αχαλίνωτη χρήση του Twitter από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η αρχική σκηνή του βίντεο χρονολογείται στο 2007, στο περιθώριο ενός αγώνα επίδειξης κατς. Ο άνδρας με τον οποίο ο Τραμπ παλεύει ή προσποιείται ότι διαπληκτίζεται είναι ο δισεκατομμυριούχος Βινς Μακ Μάχον, διοργανωτής αγώνων κατς.

Ο Βινς Μακ Μάχον, η περιουσία του οποίου εκτιμάται σε ένα και πλέον δισεκατομμύριο δολάρια από το περιοδικό Forbes, είναι ο σύζυγος της Λίντα Μακ Μάχον, η οποία διορίστηκε υπουργός αρμόδια για τις μικρές επιχειρήσεις από τον Τραμπ. Το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρία επαγγελματικής πυγμαχίας World Wrestling Entertainment (WWE), τη μεγαλύτερη ομοσπονδία κατς στις ΗΠΑ. 

Ο Τραμπ, ο οποίος πέρασε όλο το Σαββατοκύριακο στην ιδιοκτησία του στο Μπεντμίνστερ του Νιού Τζέρσεϋ, χρησιμοποίησε το Twitter το Σάββατο για να αποκαλέσει τα μέσα ενημέρωσης "πλαστά" και "δόλια".

Σε μια εκδήλωση προς τιμήν των βετεράνων στο Κέντρο Κένεντι στην Ουάσινγκτον το Σάββατο, ο πρόεδρος Τραμπ είπε στον κόσμο ότι τα μμε προσπάθησαν να σταματήσουν την άνοδό του στον Λευκό Οίκο. "Αλλά εγώ είμαι πρόεδρος, και αυτά δεν είναι", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου