Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Τρίτη, 18 Ιουλίου, 2017

Ο Τραμπ απειλεί με «δυναμική δράση» τον πρόεδρο της Βενεζουέλας
«Οι δυνατές και γενναίες πράξεις του (λαού της Βενεζουέλας) συνεχίζουν να παραβλέπονται από έναν κακό ηγέτη που ονειρεύεται να γίνει δικτάτορας», ανέφερε ο Τραμπ για τον Νικολάς Μαδούρο.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε τη Δευτέρα να λάβει «δυναμική και άμεση οικονομική δράση» εάν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προωθήσει το σχέδιό του για τη σύγκληση Συντακτικής Συνέλευσης, τα μέλη της οποίας θα εκλεγούν στις 30 Ιουλίου.  
Η Συντακτική Συνέλευση έχει στόχο, σύμφωνα με την κυβέρνηση, να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη και την οικονομική σταθερότητα στη χώρα. Η αντιπολίτευση από την πλευρά της θεωρεί ότι ο πραγματικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να παρακάμψει το κοινοβούλιο.
«Χθες (την Κυριακή), ο λαός της Βενεζουέλας δήλωσε ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει τη δημοκρατία, την ελευθερία και το κράτος δικαίου. Και όμως οι δυνατές και γενναίες πράξεις του συνεχίζουν να παραβλέπονται από έναν κακό ηγέτη που ονειρεύεται να γίνει δικτάτορας», σημείωσε ο Τραμπ.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα παραμείνουν αμέτοχες ενώ η Βενεζουέλα καταρρέει. Εάν το καθεστώς Μαδούρο επιβάλλει τη Συντακτική Συνέλευσή του στις 30 Ιουλίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναλάβουν δυναμική και άμεση οικονομική δράση», είπε ο Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου