Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Συλλυπητήρια για την κ. Μαρία Παπαδοπούλου το γένος Χρονόπουλου

Η κ. Μαρία Παπαδοπούλου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο, 1990, και υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Επιβραβεύσεων.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και συμμετέχουμε στο πένθος των οικογενειών Χρονόπουλου, Βασιλόπουλου, Αλεξόπουλου και Πάππα και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αείμνηστη Μαρία Παπαδοπούλου το γένος Χρονόπουλου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου