Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Το συγκινητικό αντίο του Απόστολου Γκλέτσου στον πατέρα του


 Δευτέρα, 3 Ιουλίου, 2017Δύσκολες ώρες περνά ο Απόστολος Γκλέτσος, καθώς χθες έχασε τον πατέρα του.

Ο 76χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός της αεροπορίας, Ευστάθιος Γκλέτσος, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην «Κλινική Λαμίας», όπου σήμερα κατέληξε.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:
«1966 Αυτός ερωτευμένος με κόρη αριστερού από τον Τύρναβο, στρατιωτικός μόνιμος στην αεροπορία, η Βάσω όντως στους Λαμπράκηδες. Η οικογένεια του Στάθη κεντροδεξιά αξιοπρεπής της λαϊκής εργατικής δεξιάς. Δηλώνει στην υπηρεσία αρραβώνα. Τον καλούν και του λένε αν προχωρήσει θα περάσει Αεροδικείο για απόταξη. Ο πατέρας της κοπέλας του κάνει μια σοβαρή συζήτηση και του λέει ότι πρέπει να κοιτάξει την καριέρα του , το πάμφτωχο Στυλιδιωτάκι ,στέλνει στο διοικητή του προσκλητήριο γάμου…Ξεκινάνε οι διωγμοί το Αεροδικείο γίνεται και αποφασίζει λόγω της εγκυμοσύνης να μείνει…….μας φάγανε οι μεταθέσεις βαρεθήκαμε το πήγαινε έλα … Οι συμμαθητές του παίρναν βαθμούς ….αυτός που είχε αριστεύσει στην ειδικότητα και είχε μετεκπαιδευτεί στην Αμερική, 18 μήνες, τίποτα στάσιμος.. Η σειρά του γίνανε αξιωματικοί αυτός όχι.. Από μια τυχαία συνάντηση η Βάσω έφτασε στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την άκουσε και αποκαταστάθηκε πλήρως…..η σχέση μας πέρασε δύσκολα, μου ‘μαθε όμως δυο πράγματα που είναι κλειδιά ευτυχίας, να ψάχνεις να ενδιαφέρεσαι που είναι η ανάγκη και το άδικο και να εμπλέκεσαι χωρίς να στο ζητάνε ρε…. Σήμερα έφυγε, καλή αντάμωση πάτερα….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου