Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Σοκ στο Ισπανικό ποδόσφαιρο, συνελήφθη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Τρίτη, 18 Ιουλίου, 2017
Οι Ισπανικές Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο Ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Άνχελ Μαρία Βιγιάρ και τον γιο του, σε μεγάλη επιχείρηση του Ανώτατου Δικαστηρίου και του αρμόδιου Εισαγγελέα για υπόθεση διαφθοράς.
Ο Ισπανός παράγοντας που ηγείται του ποδοσφαίρου της χώρας τα τελευταία 30 χρόνια και αποτελεί μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τόσο ο Βιγιάρ όσο και ο γιος του Γκόρκα κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα διαφθοράς.
Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν το Βιγιάρ και το γιο του σε έφοδο που πραγματοποίησαν στις 8 το πρωί σπίτι του, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε επιχείρηση και στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Μαζί τους συνελήφθησαν κι άλλοι αξιωματούχοι της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων κι ο υπεύθυνος των οικονομικών, Χουάν Παδρόν. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για υπεξαίρεση, δωροδοκία και πλαστογραφία. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βιγιάρ χρηματοδοτούσε τοπικές ενώσεις προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά τους με σκοπό να παραμείνει στον προεδρικό θώκο.
Μέχρι τις 12.00 δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Ισπανικής Ομοσπονδίας, ενώ η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Υπουργός Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ινίγκο Μέντεζ ντε Βίγκο αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι Νόμοι εφαρμόζονται για όλους.
Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου