Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Σοκ στο Ισπανικό ποδόσφαιρο, συνελήφθη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Τρίτη, 18 Ιουλίου, 2017
Οι Ισπανικές Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο Ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Άνχελ Μαρία Βιγιάρ και τον γιο του, σε μεγάλη επιχείρηση του Ανώτατου Δικαστηρίου και του αρμόδιου Εισαγγελέα για υπόθεση διαφθοράς.
Ο Ισπανός παράγοντας που ηγείται του ποδοσφαίρου της χώρας τα τελευταία 30 χρόνια και αποτελεί μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τόσο ο Βιγιάρ όσο και ο γιος του Γκόρκα κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα διαφθοράς.
Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν το Βιγιάρ και το γιο του σε έφοδο που πραγματοποίησαν στις 8 το πρωί σπίτι του, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε επιχείρηση και στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Μαζί τους συνελήφθησαν κι άλλοι αξιωματούχοι της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων κι ο υπεύθυνος των οικονομικών, Χουάν Παδρόν. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για υπεξαίρεση, δωροδοκία και πλαστογραφία. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βιγιάρ χρηματοδοτούσε τοπικές ενώσεις προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά τους με σκοπό να παραμείνει στον προεδρικό θώκο.
Μέχρι τις 12.00 δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Ισπανικής Ομοσπονδίας, ενώ η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Υπουργός Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ινίγκο Μέντεζ ντε Βίγκο αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι Νόμοι εφαρμόζονται για όλους.
Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου