Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Οι προσευχές και σκέψεις μας είναι με το Βασίλη Κουτρουμπή

Στην εντατική διασωληνωμένος παραμένει ο Βασίλης Κουτρουμπής, γιός λατρευτός του Κώστα και της Ζωής Κουτρουμπή από το Τορόντο του Καναδά. (Ο Κώστας είναι ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας).
Όπως γράψαμε πριν μερικές ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Βασίλης έπεσε στο σπίτι του και κτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι όπου του δημιουργήθηκε αιμάτωμα και οι ιατροί των έχουν σε καταστολή.
Οι γονείς του οι οποίοι βρισκόντουσαν σε διακοπές στην Αμαλιάδα Ηλείας πήραν το πρώτο αεροπλάνο και βρέθηκαν κοντά στο μονάκριβο γιότους.
Χθεσινές πληροφορίες μας από το Τορόντο ανάφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του Βασίλη είναι σοβαρή και οι προσευχές μας είναι μαζί του όπως και σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια του Κώστα Κουτρουμπή.

Σύσσωμος ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης εύχεται όπως και όλοι οι Ηλειώτες της Αμερικής, του Καναδά και όχι μόνο, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου